Palvelut

Kiinteistönhuoltopalvelut

Toimistomme sijaitsee Heinolan pääkadun varrella. Olemme alueella vanhin ja merkittävä kiinteistönhuoltoalan yritys.

Suurin osa hoidossamme olevista kiinteistöistä sijaitsee n. 5 km:n säteellä toimistoltamme, mikä osaltaan takaakin alueen parhaan mahdollisen kiinteistöhuoltopalvelun asukkaille.

Toimistollamme kirjataan kaikki ilmoittamat vikailmoitukset. Kiinteistönhoitojärjestelmässä on kirjattuna asukasrekisteri, kiinteistöjen kulutustietolukemia sekä paljon muuta kiinteistökohtaista tietoa; kaikki tieto säilyy järjestelmässä ja helpottaa töiden seurattavuutta.

Hoidossamme on osake-, teollisuus-, liike-, sekä vuokrakiinteistöjä, joten asukastuntemuksemme on monipuolinen.

Talviaikaan aurauksessa ja hiekoituksessa olemme nopeasti liikkeellä ja pihoilta toisille siirtyminen on nopeaa, koska etäisyydet ovat lyhyet.

Toimintamme kaupunki alueen lisäksi ulottuu keskustasta kirkonkylään. Pitkäaikaisimmat kohteet ovat olleet hoidossamme yhtäjaksoisesti yli 30 vuotta.

Tarjouspyynnöt kiinteistönhoidosta osoitteeseen:

asiakaspalvelu(at)heinolantalohuolto.fi

24 h/vrk päivystys

Toimistomme vastaanottaa vikailmoituksia MA-PE klo 8.00 - 15.00 välisenä aikana.

Muina aikoina vikailmoitukset päivystys numeroon 0400-491 887

Huoltopäivystys on jatkuva 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Normaalin työajan ulkopuolella hoidetaan työt, joita ei voida siirtää seuraavaan arkipäivään sekä huoneiston oven avaus asukkaalle unohtamis- ja vastaavissa tapauksissa. Huoneiston ovi voidaan avata vain huoneistossa kirjoilla olevalle henkilölle jonka tulee todistaa henkilöllisyytensä luotettavalla tavalla.

Vikailmoitukset on syytä tehdä toimistomme kautta. Näin menettelemällä saadaan työt paremmin organisoitua. Työt saadaan hoidettua saman tai seuraavan päivän aikana, eivätkä ne pääse kasautumaan.

Kiinteistönhuolto ja korjaustoiminta

Kiinteistönhoitajat suorittavat kiinteistön yhteistilojen lamppujen vaihdot ja muut vastaavat huoltotehtävät. He hoitavat myös mm. ilmanvaihtoon, lämmitykseen sekä vesijohtoihin ja viemäröinteihin liittyvien vikojen korjaukset. Myös taloyhtiön vastuulla olevat lukkojen ja kalusteiden korjaustyöt hoituvat korjausmiestemme toimesta.

Ulkoalueiden hoito

Ulkoalueiden työtehtävissä on eniten henkilökuntaa. Ulkoalueiden huoltotehtävät painottuvat vuodenaikojen mukaan; keväällä hiekoitushiekan poistaminen ja muut siivoustyöt, kesällä viheralueiden hoitotehtävät, syksyllä pudonneiden lehtien siivous sekä talvella lumityöt ja hiekoitus. Ulkoalueiden puhtaanapitotöitä tehdään ympäri vuoden.

Ulkoalueen hoitotehtäviin sisältyy myös esim. aluevarustusten ja leikkivälineiden hoito ja kunnossapitotöitä. Myös kiinteistöjen jätehuollon toiminnan sujumisen seuranta on yksi ulkoalueiden hoitoon liittyvä työtehtävä.

Kalusto

Monipuolinen konekalustomme pidetään jatkuvasti kunnossa ja toimintavalmiudessa. Uusimme konekantaamme säännöllisesti, jotta ne olisivat mahdollisimman ympäristöystävällisiä. Näin takaamme parhaan tehokkuuden ja palvelun.

Siivous

Siivoamme sopimuksen mukaisissa kohteissamme porraskäytävät, saunat ja taloyhtiön yhteiset tilat. Talohuollon siivoukset tehdään omien hyvien siivoojien voimin testatuilla ja ympäristöystävällisillä aineilla ja välineillä.

Isännöintipalvelut

Tarjoamme taloyhtiöille asiantuntevaa ja asiakasläheistä isännöinti- ja kiinteistöjohtamispalvelua. Taloyhtiön juoksevat asiat, hallinnollinen isännöinti hoidetaan kustannustehokkaasti.

Isännöinti on pitkäjänteistä työtä, johon kuuluu paljon asioiden valmistelua, raportointia sekä yhteydenpitoa yhtiön hallituksen ja osakkeenomistajien kesken. Luottamukseen perustuvan asiantuntijatyön tarkoitus on ajaa taloyhtiön etuja. Määrätietoinen ja ripeä asioiden hoitaminen luovat pohjan kestävälle sekä tavoitteelliselle asiakassuhteelle.

Isännöinti vaikuttaa kaikkeen taloyhtiön ostamaan ja hankkimaan. Säästöjä yhtiössä voidaan saavuttaa esimerkiksi oikein mitoitetuilla ylläpitopalveluilla sekä hyvin johdetussa korjausrakennuttamisessa.

Uusi asunto-osakeyhtiölaki

Uusi asunto-osakeyhtiölaki astui voimaan 1.7.2010. Tarve uudelle asunto-osakeyhtiölaille on syntynyt pidemmällä aikavälillä ja taustalla ovat taloyhtiöitten ja osakkaiden muuttuneet tarpeet. Muutosten tarkoituksena on lisätä asunto-osakeyhtiömuotoisen asumisen turvallisuutta ja tehokkuutta sekä kannustaa osakkaita pitämään huolta huoneistoistaan.

Laki ohjaa taloyhtiöitä entistä suunnitelmallisempaan kiinteistönpitoon, mikä johtaa kiinteistön arvon hallittuun kehittymiseen, kun tähän asti on puhuttu vain sen säilyttämisestä.

UUDEN ASUNTO-OSAKEYHTIÖN KESKEISIMMÄT MUUTOKSET